pexels-marta-dzedyshko-7175583

5 moduri ingenioase de a reutiliza borcanele de sticlă

Nu arunca borcanul în care a fost pastă de roșii, în schimb refolosește-l într-un mod practic.
Mai nou, toată lumea iubește să reutilize cât mai multe lucruri, iar borcanele sunt cele mai populare. Vin în tot felul de forme și sunt foarte folositoare. Eu le utilizez destul de des, sunt ușor de curățat, sticla nu este un material poros și nu reține mirosuri economisesc bani și pot să fiu destul de creativă cu ele.

Iată câteva modalități de reutilizare a borcanelor pe care le am încercat:

  1. Folosește borcanele pentru a depozita alimente. Fie că le folosești în cămară pentru murături, în dulap pentru a depozita ceaiurile uscate, sau chiar în congelator pentru fructe mici, sunt extrem de utile într-o gospodărie.
  2. Suporturi pentru ustensile de bucătărie și nu numai. Pot fi reutilizate ca suport pentru periuțele de dinți, creioane, sau diferite obiecte mici, cum ar fi șuruburile.
  3. Utilizează borcanele ca dozatoare pentru săpun lichid, detergent de vase sau chiar pentru detergentul lichid de rufe. Adăugarea unei pompițe la un borcan cu capac necesită puțină muncă, dar este o modalitate inteligentă de a recicla.
  4. Borcanele sunt foarte potrivite ca vaze. Pe lângă faptul că au diverse mărimi pentru diferite tipuri de flori, arată și foarte bine așezate în colțul tău de relaxare.
  5. Destul de des, eu folosesc borcanele ca elemente de decor. În funcție de mărime, borcanele pot fi așezate pe masă sau pe podea. De asemenea, arată minunat pe o creangă sau agățate de un cârlig. Poți folosi sfoară de iută, sârmă, sau culori acrilice, depinde de ideea creativă pe care vrei să o pui în practică.

Lasă un răspuns